+389 78 233 339
 

Изградете со камен

Изведби со материјали од камен за вашиот објект

Контакт

Кои сме ние?

Нашата фирма е специјализирана во изработка на висококвалитетни производи од камен. Нашиот тим е со повеќегодишно искуство и стручност. Изработуваме естетски привлечни и трајни производи, елементи за ентериер и екстериер, вклучувајќи ја изработката на работни плочи за кујни, купатила и шанкови, скали, окапници на прозорци како и уникатни маси. Изработувам и надгробни спомени и други производи од камен.

Користиме најквалитетни материјали и внимателно ги изработуваме сите детали, заради што сме сигурно дека крајниот производ е прецизен, издржлив и естетски извонреден.

Ве покануваме да го истражите нашиот богат избор на производи и да ни доверите да го оствариме вашето видение со камен.

Контакт

Услуги

Изработуваме ентериер, екстериер, работни плочи во кујни, купатила, шанкови, скали,
окапници на прозорци (внатре/надвор), маси, надгробни споменици и сѐ друго од камен.

УРЕДУВАЊЕ НА ДВОРОВИ

ДЕКОРАТИВНИ ПЛОЧКИ

БЕКАТОН ПЛОЧКИ

Галерија

Побарајте понуда

Контактирајте не за вашата потреба - проект, производ и друг вид барање. Нашиот тим ќе подготви понуда со најдобра цена, квалитет и рок за изработка според договор.

Контакт

Локација:

ЈНА 1, Гостивар, Северна Македонија

Телефон:

+389 78 233 339

Loading
Your message has been sent. Thank you!